Kutsikakool

 Meie kutsikakoolis osalemise head küljed: 

* ajaline paindlikkus. Olenevalt sinu ajagraafikust ja harjumustest, saad sättida kutsikakooli tunde endale (ja oma perele) kõige sobivamaks ajaks ja sulle sobivama tihedusega. 

* vormiline paindlikkus. Saad õpet hõlpsasti jupitada - sul ei ole kohustust võtta 10 60- või 45-minutilist trenni, sa võid iga kord teha otsuse, kas sa täna osaled 15, 30, 45 või 60 minutit; samas sa saad teha otsuse, kas trenn toimub interneti teel või teie kodus, või treeneri juures, või kolmandas kohas (vastavalt vajadusele). 

* aja ja kütuse sääst. Sa ei pea raiskama oma kallit aega sõidule ega muretsema kütusest-parkimisest (seda enam, kui sul üldse puudub auto) - online koolituse puhul kõik need probleemid jäävad ära. 

* valiku vabadus. Sul ei ole kohustust ostma 10-korralist koolitust. Saad käia nii palju kui palju tahad. Ja kui koolitaja või tema meetodiga ei teki klappi, et peagi peale esimest koolitust hambad ristis jätkama. Kui sa koolitust ei jätka, ei kaota sa mitte ühtegi senti. 

* geograafiline vabadus. Koolitust saad sa läbida kodus, oma koera kõrva taha kratsides või süles hoides ning kohvi juues, kohvikus, Eestis või välismaal. Võid koolituse saada kasvõi koeraga metsas jalutuskäigu ajal. 

kvaliteet. Meie kutsikakoolis sa saad koolitaja kogu tähelepanu ainult endale ja mitte kellegile veel. Sama on sinu kutsika puhul - ei sega teda ei teised inimesed, ei teised koerad. Nii saate mõtlemad kvaliteetselt aega veeta ja kõige paremini teadmisi omastada. Vajadusel saate süveneda ja korrata asju, millest esialgu täpselt aru ei saanud. Saad samu ülesandeid soovi korral mitmel korral teha, et katsetada erinevaid variante. 

Loe meie koolist rohkem: 

www.tubli.ee

No comments:

Post a Comment